onsdag den 4. april 2012

Chokolade småkager

Kager til 12 - ca. 55 stk.

75 g blødt smør
100 g sukker (ca. 1¼ dl)
50 g brun farin (ca. ¾ dl)
æg
150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
1 tsk vaniljesukker
½ tsk natron
½ tsk fint salt
100 g grofthakket mørk chokolade (ca. 50% kakao)
50 g hasselnøddekerner i halve
Bagetid: Ca. 7 min. ved 175°.

Rør smør og sukker godt sammen. Rør farin og æg i. Bland hvedemel sammen med vaniljesukker, natron og salt og vend det i smørblandingen. Tilsæt chokolade og nøddekerner. Sæt med 2 teskeer dejen i toppe på en plade med bagepapir. Tryk dem lidt flade. Bag kagerne øverst i ovnen. Spis kagerne, mens de er nybagte og lune.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar